Nieuwe Reis via Italië naar Albanië

Ik ben weer onderweg. Deze keer ga ik met de trein naar Maastricht, ben ik tenminste in het buitenland op de eerste dag. Hiervandaan fiets ik door Begië, Luxemburg, Frankrijk naar Zwitserland om daar over de Splügenpas Italië in te fietsen. In Italië ga ik toch eindelijk naar Rome toe en denk daar wel een aantal dagen te verblijven. Na dit gezien te hebben ga ik door naar het zuiden de hak van Italië in. In Brindisi met de veerboot over naar vlorë in Albanië. Albanië heeft een mooie ongerepte natuur, veel oudkundige plaatsen en prachtige stille zandstranden (ik lijk wel een reisgids). De route hier is niet helemaal bekend aangezien de kaarten vrij onbetrouwbaar schijnen te zijn.

De route eindigt misschien hier, maar dit laat ik van de omstandigheden afhangen. Andere ideeën zijn Griekenland, Istanbul, Kroätië.

Ondanks twee dagen intensief inpakken kom ik toch weer tijd te kort. Ik wilde vroeg vertrekken maar moest nog zoveel doen dat het nu al twee uur is, toch vertrek ik maar. Een dag uitstel betekent ook weer twintig andere dingen te doen dan moet je weer uitstellen en zit ik volgende week nog thuis.

Iedereen de groeten en tot het volgend bericht.

Update 18-5: Het werd alsnog te laat gisteren, maar vertrek nu toch echt.

Helga&Krishna

ha Jer,
wij hebben ook net de koffers gepakt! Zo luxe, we hoeven nu niet te beknibbelen op de ruimte, we gooien er dus (voornamelijk ik) weer veel te veel overbodige zooi in, lekker! We spelen vanavond nog ff de laatste competitie, met de nazit wordt het wel een uur of 1. Dan wel of niet 2 á 3 uurtjes slapen, is altijd lastig, want we gaan om 4 uur naar Schiphol. We zien wel. Waarschijnlijk maken wij een dag oversteek met de boot naar Albanië. Dus als je nou een beetje doorfietst zien we elkaar daar, haha. Goed dat je gister bent vertrokken, wat maakt het uit dat het dan al 14.00 uur is, 's avonds ben je dan al een end op weg.
Heel veel plezier komende tijd en hou ons op de hoogte!!
grtz Helga&Krishna

Helga&Krishna

Lees nu net je update. Gisteren toch niet gelukt, hoeveel kan je in twee fiets tassen willen stoppen, hahahaha!! Maar vandaag echt weg. Ga genieten, wij gaan dat ook doen! grtz Hel&Krish

Jenny en Dick Schoen

Hallo Jerry,
Je bent alweer een paar dagen onderweg. De eerste kilometers zitten er weer op. Bevalt je nieuwe tentje.
Volgens mij is het erg warm. Of heb je een hagelbui op je kop gehad.Ik hoop het niet voor je.
Volgende week gaan wij voor een week naar Egypte, Sharm el sheik . Daar is het in iedergeval ook erg warm. Ik ben nu een beetje aan het voor bruinen in de tuin.
Ik wens je een hele goede reis en zie uit naar je volgende verslag.
Jenny.